Links, artikler & bøger


Bog-anbefaling : Følelser med fornuft
Torsdag, 20. august 2009 13:45

Følelser med fornuft af Christine A. Padesky og Dennis Greenberger giver en systematisk, konkret og praktisk indføring i den kognitive metodes brede anvendelighed. Bogen igennem følger vi fem personer, der hver især lider af forskellige ubehagelige og uhensigtsmæssige symptomer. Den samme kognitive tankegang og metode benyttes i forhold til alle personernes symptomer, og samtidig bliver læseren indført i, hvordan man selv kan bruge metoden, selvom man ikke har de samme symptomer som de fem personer. Endelig giver de to forfattere en let forståelig og overskuelig indsigt i generelle og almene psykologiske problemstillinger.

Bogen koster 269 kr. og kan købes på saxo.com


 
Bog-anbefaling: Bevidst nærvær
Tirsdag, 18. august 2009 16:33

Denne bog giver en håndsrækning til alle, der ønsker at bryde automatiske og vanebundne tankemønstre. Udgangspunktet er mindfulness.

Bogen indeholder konkrete øvelser og et 8-ugersprogram, der sigter på at tilføre livet mere solid og ægte glæde.

Den medfølgende cd guider præcist gennem de øvelser, bogen beskriver.


Bogen koster 325kr. og kan købes på saxo.com


 
Links
Torsdag, 13. august 2009 10:38


PsykiatriFonden
er en privat, humanitær organisation, der arbejder for at udbrede information og viden om psykiske sygdomme og problemer, deres symptomer og behandlingsmuligheder for at mindske fordomme og for at skabe bedre vilkår for den halve million danskere, der har psykiske lidelser.

Psykologhuset Odense ApS er et af landets største psykologhuse og driver Angstklinikfyn. Siden etableringen i 1987 har huset løbende udviklet sig både fagligt og mandskabsmæssigt. Psykologhuset tilbyder specialviden indenfor fx krisehjælp, individuel, par-, gruppe- og familieterapi.


Mulighedernes-Hus ApS

 
Bog-anbefaling
Tirsdag, 11. august 2009 14:21

Kognitiv behandling af panikangst og socialfob af Esben Hougaardi giver på en klar og enkel måde svar på generelle spørgsmål om, hvad angst er, hvordan den viser sig, hvorfor den opstår, samt hvordan den kan behandles og sætter fokus på de to angstlidelser, som flest søger behandling for - panikangst og socialfobi.

Bogen byder på en grundig gennemgang af de kognitive behandlingsmetoder - metoder, som arbejder med at opspore, undersøge og bekæmpe de negative tankemønstre, der udløser og fastholder angsten. Bogen indeholder også konkrete eksempler, skemaer og træningsøvelser, som kan være en hjælp både for dem, der selv prøver at komme angsten til livs og for dem, der modtager kognitiv terapi for deres angstlidelse.


Bogen koster 228 kr. og kan købes på saxo.com


 


301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.